dimecres, 31 d’octubre del 2012

"Una escola, diferents mirades" exposició del Cicle de Joieria Artística


A la Sala Kesse de Tarragona, l' 11 de gener hi va haver una mostra de treballs dels alumnes del Cicle Formatiu de Joieria Artística de L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, on va poder comprovar la importància de la joieria contemporània en el món de l’art. 


L'exposició va recullir tota una sèrie de peces amb concepte, escultures íntimes, estructures arquitectòniques... processos que ens porten a l’experimentació amb diversos materials, idees, diferents maneres de veure el món.

Els alumnes que hi van participar són: Svetlana Voevodina, Anna Bota, Imma Batalla, Toni Martí, Mireia Magre, Inés Carreras, Lorena Romero, Coral Vicent, Elena Iguacel, Anna Casadó, Mireia Bonsatre
Anna Bertran, Carlos Aragón, Mireia Calaf, Laura Juanós, Mar Sànchez, Nuria Rafí, Maria Ruiz, Eva Roig, Glòria Gimènez, Mercè Batet i Marc Fontanet.
La inauguració va tenir  lloc el divendres 13 de gener, a les 18.30 h.

CONTINUEM...

Del divendres 13 d'abril al divendres 4 de maig de 2012

Al Palau Alenyà de Montblanc, es va poder visitar l'exposició "UNA ESCOLA, DIFERENTS MIRADES", de l'ESCOLA D'ART I DISSENY DE TARRAGONA.
L'exposició presentà un recull dels treballs dels alumnes del cicle formatiu de joieria artística de l’Escola d'Art i Disseny de Tarragona. Es tracta de joieria contemporània i una part de peces inspirades en la joieria medieval (pel fet de coincidir amb la Setmana Medieval de sant Jordi).
En total s’exposaren al voltant d’un centenar de peces realitzades per una vintena d’alumnes, alguns dels quals són de la Conca de Barberà.

Les dues exposicións van ser tot un èxit de visites i un alé de força per els alumnes en continuar creant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

T'agrada aquesta publicació? fes un comentari